נגישות
נגישות

עוד שאלה אחת ברשותך בבקשה ממך

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

12/07/2019 | 08:50 | מאת: מיכל

למה הכוונה "אלא אם מבצעים פעולה מסויימת וגם אז רק אם יש משהו חריג." אם הרופא החדיר פנימה בחוזקה את האוטוסקופ שהקונוס היה ממש ארוך (לא ראיתי שהחליף קונוס לידי), או החדרת הספקולום אוזן בחוזקה (שגם הוא נראה לי מאד ארוך) ובאמת כאב לי באוזן שמאל הבעייתית שהכניס את הספקולום, לזה התכוונת פעולה מסויימת חריגה? מודה לך מאד מאד על תשובתך.

לקריאה נוספת והעמקה
12/07/2019 | 08:57 | מאת: מיכל

מאד כאבה לי (שמאל)עד עכשיו, כל הלילה שמעתי קולות כמו פיצפוצים כמו אוויר שיוצא כל הזמן קולות של פלאק כמו בועות כאלה, האוזן סתומה לזאת הכוונה תסמין לקרע בעור התוף? ומה עדיף בבדיקה אוטוסקופ או ספקולום אוזן עם מיקרוסקופ כלומר איזה בדיקה מהם יותר בטוחה שלא יקרה קרע בעוף התוף?(במידה ועדיין אין לי קרע חלילה מהבדיקה) ? יש לי בבית אוטודין אפשר לטפטף באוזן אם חלילה יש לי קרע בעור התוף שלא אעשה נזק על נזק??? סליחה על מירב השאלות ושוב תודה רבה לך מקרב לב.

שלום, האוזן כאבה וסתומה. עדיף בדיקת אף אוזן גרון או באוטוסקופ או עם מיקרוסקופ. תלוי בממצא וברופא. בשתי הבדיקות אין סיכון יותר מוגבר לפגיעה בעור התוף. לא כדאי לטפטף כלום עד בדיקת המומחה. בברכה

פעולה חריגה\חודרנית - הכנסת מכשיר לניקוי באזור עור התוף כמו סקשן או עניבה.

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים