כאבים עזים בכל איזור הפנים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

23/05/2019 | 15:31 | מאת: ארתור

כבר שנים שאני סובל מכאבים מתחת לגבות, בלחיים , אמצע האף כל מערות הסינוסים שכמעט כל ערב אני מבקש מהבת זןג שלי לעשות שם עיסוי זה משפיע על היום יום שלי לעייפות, חוסר ריכוז בלימודים, לברוח באמצע היום למיטה וכל נגיעה באחד מהאיזורים האלו היא כואבת ועיסוי באיזורים האלה משחררים לי את המקום והכאב לכמה דקות מה צריך לעשות? הייתי אצל א.א.ג ובדק לי עם המצלמה ולא ראה כלום

שלום, כבר שנים כאבים מתחת לגבות, בלחיים , אמצע האף, כל מערות הסינוסים, עם עייפות, חוסר ריכוז בלימודים, היית אצל א.א.ג ובדק לי עם המצלמה ולא ראה כלום אם הבעיה נמשכת מציע 1. בדיקה נוירולוגית. 2. לשקול CT סינוסים בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים