סינוסים מודלקים ונזלת אחורית כתוצאה מטיפול שיניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

19/05/2019 | 09:51 | מאת: דלקת ונזלת אחורית כתוצאה מטיפול שיניים.

לאחר הצטננות ויראלית שכמעט חלפה וטיפול שיניים שבעיקרו הדבקת כתרים , נזלת אחורית ליחה צמיגית קשהמאד וקושי לבלע. בדיקות אצל רופאי א.א.ג.בסיב אופטי הראו קצת בצקת וגודש. טיפות סטרונאז , ריאלין לכיוח ,6ימים מוקסיפן סינופד ליבוש לא הועילו. מקבלת טיפות דתאמיצין שקצת עוזר. כיון שיש לי גם קצת דימום מהחניכיים שאלתי- האם יתכן שכל אזור הסינוסים המודלק (צילום רגיל הראה שהסינוסים מאווררים)והנזלת האחורית הם כתוצאה מזיהום בשיניים? איך ניתן לבדוק זאת? האם צריך לעשות צילום סינוסים שיניים?

שלום, לאחר הצטננות ויראלית שכמעט חלפה וטיפול שיניים שבעיקרו הדבקת כתרים , נזלת אחורית ליחה צמיגית קשה מאד וקושי לבלע. בדיקות אצל רופאי א.א.ג.בסיב אופטי הראו קצת בצקת וגודש. טיפות סטרונאז , ריאלין לכיוח ,6 ימים מוקסיפן סינופד ליבוש לא הועילו. מקבלת טיפות דתאמיצין שקצת עוזר. כיון שיש לי גם קצת דימום מהחניכיים שאלתך- האם יתכן שכל אזור הסינוסים המודלק? - יתכן. ממליץ על CT סינוסים אם התהליך נמשך ובדיקת מומחה אף אוזן גרון בתחום האף והסינוסים. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים