תרופות ליבוש הנזלת המעלות לחץ דם

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

23/04/2019 | 22:01 | מאת: הדס

בשל צינון ונזלת אחורית חריפה עם ליחה בגרון קיבלתי תרופת סינופד אך זו מעלה לי את לחץ הדם והדופק. הרופאה רשמה לי קלירינאז אך עדיין לא לקחתי מחשש שגם תרופה זו עלולה להעלות לחץ דם. אני סובלת מאד מנזלת אחורית חריפה שגורמת לליחה בגרון צמיגית ודבוקה לחיך.הנזלת לבנה שקופה. עושה שטיפות של תרסיס מי מלח. סובלת מאד לא יכולה לתפקד בשל הליחה התקועה בגרון. מה עלי לעשות? מה כדאי לקחת ליבוש הנזלת האחורית שנמשכת כבר חודשיים.? הסטרונאז פותח את האף אך הליחה בגרון מתרבה ולכן עושה שטיפות רק של תרסיס מלח. זקוקה מאד לעזרה!!

שלום, בשל צינון ונזלת אחורית חריפה עם ליחה בגרון קיבלת סינופד אך זו מעלה לך את לחץ הדם והדופק. הרופאה רשמה קלרינאז - לא לקחת מחשש יש לך נזלת אחורית חריפה שגורמת לליחה בגרון צמיגית ודבוקה לחיך. עושה שטיפות של תרסיס מי מלח. ממליץ לנסות סירן לטיפול בליחה, טיפול באריוס לנזלת שטיפות אף עם FLO אם לא עוזר - בדיקת א א גרון בהקדם בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים