פוליפים באף ושינה עם פה פתוח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

05/11/2017 | 15:06 | מאת: שיר

שלום, שמי שירה בת 22. כשהייתי בכיתה ה' בעקבות כך שהורי שמו לב שאני ישנה עם פה פתוח ומצוננת רבות, הלכתי לאף אוזן גרון שאמרה שהשקדים שלי מוגדלים וגם שיש הצטברות של פוליפים באף, כדי לטפל בבעיה עשו לי ניתוח של הסרת הפוליפים והקטנת השקדים בלייזר. בחצי שנה אני מרגישה בעצמי שוב שהאף סתום, שיש לי צורך לישון עם פה פתוח וגם לאחרונה כאשר אני צוחקת יש מעין חרחור שלא היה קיים. האם יש סיכוי שעליי לבצע שוב הסרת פוליפים או האם ישנו פתרון אחר לסוגייה? תודה

שלום, כשהיית בכיתה ה' ישנת עם פה פתוח ומצוננת רבות, עברת ניתוח של הסרת השקד שלישי והקטנת השקדים . שוב שהאף סתום, בזמן האחרון. הבעיה יכולה להגיע ממספר סיבות כולל בעיה באף עצמו. ממליץ על בדיקת א א גרון מלאה. בברכה

07/12/2017 | 13:45 | מאת: שירה

שלום, מעוניינת לדעת מה הכוונה בבעיה באף עצמו? כמו כן, פניתי לא א גרון והיא הפנתה אותי למעבדת שינה לבדוק כיצד אני ישנה וגם נתנה לי טיפות לאף אך הן לא עוזרות.

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים