נוזלים באוזניים......

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

06/09/2017 | 21:09 | מאת: שירה

שלום! בן שלנו היום בן שנתיים. אחרי לידה עבר חילקי בדיקת שמיעה. בגיל שנה בוצע בדיקה התנהגותי- ירידה בשמיעה 45 ו50%. היום בגיל שנתיים בבדיקה חוזרת נמצאו נוזלים בשני האוזניים. ירידה 40 בשני אוזניים. האם ניתן לפתור בעית הנוזלים רק בעזרת ניתוח כפתורים או יש מכשירים שיכולים לעזור? כמו אירפופר ? האם יש צורך בביצוע ניתוח דחוף או יכול לחכות חודשיים כדי לעבור ניתוח בבית חולים ציבורי? תודה

שלום, לבנכם יש ירידה בשמיעה 45 ו50. היום בגיל שנתיים בבדיקה חוזרת נמצאו נוזלים בשני האוזניים. ירידה 40 ד"ב בשני אוזניים. ניתן לפתור בעית הנוזלים בעזרת ניתוח כפתורים , או נסיון טיפולי בתרופות, או אירפופר אם ישתף פעולה. זה לא ניתוח דחוף. יכול לחכות חודשיים כדי לעבור ניתוח בבית חולים ציבורי. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים