גירוי גרוני מבקש חות דעת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

28/08/2017 | 21:36 | מאת: אייל

היי, לפני חודשיים עשיתי ניתוח ארתרוסקופיה בברך, מפה לשם מאז הניתוח אני מרגיש גירוי בגרון שגורם לי להשתעל מדי פעם והרגשה שאין לי מספיק אוויר. חוץ מזה אין שום סימפטומים. אני בחור צעיר בן 27, מה דעתך ד"ר? תודה רבה

שלום, לפני כחודשיים עשית ניתוח בברך, מאז הניתוח אתה מרגיש גירוי בגרון שגורם להשתעל מדי פעם והרגשה שאין מספיק אוויר. חוץ מזה אין שום סימפטומים. יתכן והגרוי קשור להרדמה אם עברת הרדמה כללית. מציע : בדיקת א א גרון כולל בדיקת מיתרי קול. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים