CT מערות האף כתוצאה ממיחושים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

14/08/2017 | 06:36 | מאת: גלילי

לד"ר שלום לך....בן 23 חייל משוחרר...בוצע סיטי מערות האף כתוצא ממיחושים ולחצים במצח באף עליון ובלחיים.....הציטוט : עיבוי רירית פוליפואידי סינוסים מקסילריים ופרונטלי מימין". אגב ברנטגן לא ניראה כלל. האם מצריך ניתוח הסרת פוליפים? מה אפשר לעשות או תרופות כדי לקל על מיחושים? בערכה ותודה מראש גלילי

שלום , בוצע סיטי מערות האף כתוצא ממיחושים ולחצים במצח באף עליון . בתשובה: עיבוי רירית פוליפואידי בסינוסים מקסילריים ופרונטלי מימין". טיפול כירורגי רק אחרי מיצוי כל הטיפול השמרני. צריך לבדוק היטב ולראות מה הבעיה. טיפול מקומי בתרסיסים ונוגדי גודש +- אנטיביוטיקה - הם השלב הראשון. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים