ניתוח שקדים - טעם רע בפה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

07/08/2017 | 15:56 | מאת: מ

שלום , לפני כשבוע עברתי ניתוח שקדים , בו הוציאו לי חלק אחד משקד שמאל (זה היה יותר כמו ביופסיה). אתמול בערב שתיתי חליטה של ורבנה רפואית, ומאז יש לי טעם רע ומר בפה. היום בבוקר התעוררתי בלי זה , אבל כמה זמן אחרי שאכלתי זה שוב חזר . יש לציין שלפני שהטעם הרע התחיל, היתה לי תחושה מוזרה בגרון בזמן בליעה. האם זה קשור לניתוח ? או אולי זה החליטה ששתיתי? זה יעבור ? תודה רבה (וההודעה הקודמת נשלחה בטעות לפני שסיימתי לרשום אותה)

שלום , לפני כשבוע עברת ניתוח שקדים , בו הוציאו חלק אחד משקד שמאל (זה היה יותר כמו ביופסיה). שתית חליטה של ורבנה רפואית, ומאז יש טעם רע ומר בפה. זה חלף ושוב חזר . לא נראה לי שקשור לניתוח . אולי החומר ששתית. נראה שיעבור. אם לא מתסדר יש לפנות לרופא שניתוח. איני מכיר ורבנה רפואית. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים