חשש להריון

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

06/04/2013 | 00:22 | מאת: ויקה

לקחתי פוסטינור ב3/3 (מיחסי מין מוגנים חשוב לציין, פשוט לפני שחבר שלי הלביש את הקונדום נגעתי בכיפה והיו לו טיפות אהבה ואז נגעתי בקונדום) ב8/3 קיבלתי וסת שנמשכה כ5 ימים והגיע בתאריך שבו היא מגיעה בדרך כלל (ביום ה26-28) אחריי הוסת היו לי הפרשות חומות במשך 3 ימים, מאז (וגם לפניי) קיימנו יחסי מין עם קונדום דורקס אקסטרה סייף והוא גמר בחוץ ובדקנו אחר כך שהקונדום בסדר, החודש קיימנו יחסים כ6 פעמים לקראת אמצע החודש התחילו לי הפרשות חלביות לבנות מוגברות סמיכות ולפעמים לא מרובות אבל צהובות וסמיכות, אף פעם לא היו לי הפרשות כאלו בחודש.. הייתי אמורה לקבל מחזור ב2/4-4/4 אבל עד עכשיו אין וסת וב5/4 ביצעתי בדיקת הריון ביתית והיא יצאה שלילית.. יש לי גודש בחזה והתכהות סביב הפטמה אני ממש מפחדת שיש סיכוי להריון מה לעשות והאם יש לי סיבה לדאוג ?

07/04/2013 | 11:27 | מאת: ד"ר אנה פדואה

שלום לויקה בדיקת ההריון הביתית הינה בדיקה מדוייקת ואם היא שלילית בנראה שאת לא צריכה לחשוש. לפעמים הוסת מאחר מסיבות אחרות (ביוץ לא סדיר). כל סימני ההריון שציינת מאוד לא ספציפיים ויכולים להופיע גם ללא הריון. מה גם, שההתנהלות שלכם עם הקונדומים נשמעת אחראית. מה שאת יכולה לעשות בשביל לרהסיר את כל הספקות הוא לגשת לרופא הנשים שלך ולבקש: 1. בדיקת דם להורמון ההריון 2. במידה והבדיקה שוללת הריון, כדורים שיזרזו את הוסת 3. אמצעי מניעה בטוח יותר- גלולות, מדבקות, טבעת למניעת הריון 4. התייחסות להפרשות- האם הכל בסדר או שהן סימן לדלקת. ...ויש סיכוי שבינתיים כבר קיבלת וסת והכל הסתדר...:-)

07/04/2013 | 15:56 | מאת: ויקה

החודש עשיתי הרבה ספורט ושיניתי את הרגלי האכילה שלי.. ובנוסף הייתי בלחץ ואני חושבת שזאת הסיבה שהוא התעכב לי ביומיים תודה בכל מקרה :)

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות