שיער ערווה בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

02/09/2014 | 12:55 | מאת: טלי

שלום רב. לאחרונה גיליתי צמד שערות ערווה לביתי בת השש וחצי. מה זה אומר ומה אפשר לעשות בנידון? תודה.

07/09/2014 | 14:20 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב שיעור ערווה שמופיע לפני גיל 8 שנים מצריך ברור. זהיכול להיות ממצא בטווח התחתון של התקין אולם לא שכיח ומצריך ברור אנדוקריני לפני מסקנה אם תקין או לא. אני ממליצה לך לפנות לרופא אנדוקרינולוג ילדים באזור מגורייך. לראות הפגישה מומלץ לבצע צילום כף יד לגיל עצמות ולהביא לרופא את הדיסק ובנוסף להגיע אל הרופא עם מדידות גובה ומשקל מהעבר. בבררכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות