הפסקה של מחזור לנערה

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

04/03/2017 | 10:01 | מאת: רונית

שלום, בתי בת 16 קיבלה מחזור בסביבות גיל 13. לפני כשנה התלוננה שלא מקבלת מחזור כמה חודשים. היו כמה שינויים התזונה שלה , עברה כמעט ללא בשר ויותר ספורט. קיבלנו כדורים במרפאות הנוער - לא זוכרת את השם . הם לא עזרו בכלל ( גם לפי אולטרסאונד לאחר מכן). רופאת נשים רשמה לה estradiol 2 mg. מחזור חלש הופיע חודש ושוב לא חזר. לאחר 3-4 חודשים פניתי אליה שוב והיא נתנה לחזור על esradiol שוב. אני מאוד חוששת לתת לילדה עוד פעם תרופה הורמונלית. האם לא כדי לעשות לפני בדיקות דם ,אולטרסאונד . אולי היא צריכה תרופה אחרת או שאין טיפול אחר לבעיה שלה? תעזרו לי בבקשה להבין ותנחו אותנו . בתודה מראש

04/03/2017 | 10:19 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב נשמח לתת לביתך ולך ייעוץ מקצועי וענייני בהתאם לתלונות וללממצאים בבדיקתה הגופנית במסגרת ביקור במרפאת נערות במרכז הרפואי אסף הרופא , טלפון 08-9779151 או 08-9779150, או הפניה מרופא מטפל לפקס - 08-9779156 לא ניתן לעזור באינטרנט לטיפול ספציפי בברכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות