ניתוח חוזר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - רשלנות רפואית

22/10/2012 | 16:09 | מאת: חן

בזמן הלידה של בני נוצר לי קרע גדול (לפי הרופאים) בפי הטבעת. נאלצתי לעבור ניתוח ואחרי כאבים קשים נאלצתי לעבור ניתוח נוסף לתיקון הניתוח הקודם בגלל שממה שהבנתי התפרים לא נסגרו כמו שצריך. כמובן שסבלתי מכאבים קשים ושבמקום להיות עם בני שרק נולד "ביליתי" בבי"ח בגלל טעות שהיתה יכולה להיחסך ממני. האם זה רשלנות מצידם והאם מגיעים לי פיצויים?

חן שלום רב., מה היה משקלו של בנך בזמן הלידה ? האם היתה לידה רגילה ? האם היו אירועים חריגים במהלך הלידה ? אנא תשובתך על מנת שנוכל לבחון. בברכה דותן לינדנברג עו"ד.,

מנהל פורום הריון ולידה - רשלנות רפואית