רשלנות בלידה לפני 12 שנים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - רשלנות רפואית

12/08/2013 | 12:11 | מאת: נטע

שלום רב, לפני 12 שנים נולד בני בלידה רשלנית מאוד וסובל מאז מי לידתו מפגיעה מוחית - הוא סובל ממספר בעיות בין היתר חוסר ריכוז, בלבול, בעיית זיכרון ועוד בעיות. במהלך השנים נזקק לעזרה מקצועית בתחומים שונים ההוצאות הרפואיות הרבות והפסד של ימי עבודה שלנו ההורים כתוצאה מליווי שלו לטיפולים להם נזקק. אנו לא מסוגלים לשאת בנטל הנפשי, הפיזי והכלכלי. האם בתביעה על הרשלנות הרפואית שעד היום לא הגשנו נקבל פיצוי על ההוצאות הרבות של מהלך החיים ופיצוי על הפגיעה בבנינו?

נטע שלום רב., יש ראשית לכל לבחון התיעוד הרפואי ולקבוע האם הייתה התרשלות שגרמה לנזק ואז לכמת את הנזק כאשר לגבי הילד ניתן לתבוע עד היותו בן 25.

מנהל פורום הריון ולידה - רשלנות רפואית