מום מולד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - רשלנות רפואית

08/05/2013 | 16:22 | מאת: אסתי

שלום יש לי שאלה קצת ארוכה, בעלי נולד אם מום בארפרכסת האוזן, כתוצאה מלקיחת תרופה שמסוכנת בתחילת ההריון, היום חמותי סיפרה לי שהיא היתה אז אצל רופא אם סימינים (לא ברור לי מה הם היו) ושאלה אותו אם זה יכול להיות הריון הוא אמר שלא ונתן לאת התרופא, ושהסימים המשיכו הוא רק הגביר את המינון. שבעלי היה ב13 ביצוע לו ניתוח לתיקון ארפרכסת האוזן בחול, אני רוצה לנסות לטבוע מהקופ"ח עבור השתתפות בניתוח. השאלה שלי אם יש חוק התישנו בכל אחד מקטעים האילו (בעלי כיום בן 23)? ואם אני יוכלה לאיים על הקופ"ח שזה בעצם אשמתם שיש את הבעיה הזאת? אין לי שום חומר רופאי לגבי התרופא אין לי אפילו את השם של התרופא, לגבי הניתוח יש לי טיפה אבל לא הרבה

אסתי שלום רב., התיישנות במקרה זה תחול בגיל 25. חשוב לדרוש מקופ"ח כלל התיעוד הרפואי המשקף הטיפולים הרפואיים והתרופתיים שקיבלה האם במהלך ה-הריון.

09/05/2013 | 08:18 | מאת: אסתי

מנהל פורום הריון ולידה - רשלנות רפואית