לידה רגילה במקום ליה בקיסרי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - רשלנות רפואית

15/11/2012 | 16:22 | מאת: מיטל

שלום לעו"ד דותן לינדברג האם יש עילה לתביעה על רשלנות כאשר בחדר לידה הצוות נמנע לבצע ניתוח קיסרי למרות שהתינוקת הייתה במצוקה וגם אשתי ובגלל הלחץ הילדה הוצאה בכוח ונשברו לה הכתפיים למרות שכאמור אפשר היה למנוע את זה ולהכניס את אשתי לניתוח קיסרי. זה קרה לפני 4 שנים והילדה היום סובלת מבעיה במוטוריקה עדינה כתוצאה מפגיעה בכתפיים בלידה.

מיטל שלום רב., מה היה משקל התינוקת בזמן הלידה וכן במה התבטאה המצוקה העוברית ? יש הכרח לבחון נתונים אילו וכלל התיעוד ולהיווכח האם היתה התרשלות שגרמה לנזק. בברכה דותן לינדנברג עו"ד.,

מנהל פורום הריון ולידה - רשלנות רפואית