זיהום כתוצאה מזריקה במהלך הלידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - רשלנות רפואית

14/11/2012 | 11:12 | מאת: קרן

שלום בלידה האחרונה שעברתי הוזרק לי אפידורל כפי שביקשתי והלידה הייתה בסדר וילדתי את בתי הקטנה. אחרי שחזרתי הבייתה מבית החולים הרגשתי רע מאוד, חלשה מאוד. בביה"ח אמרו שכנראה שמדובר בזיהום ושהם חושבים שזה כתוצאה מהזריקת אפידורל שקיבלתי. אני עכשיו חוששת שהמחט של המזרק לא היתה חדשה ומי יודע איך עוד זה היה עלול להיגמר. האם ביה"ח התרשל? האם זאת רשלנות רפואית מצד ביה"ח?

קרן שלום רב., אנא פרטי כמה זמן חלף מאז הלידה ומה מצבך כיום. בברכה דותן לינדנברג עו"ד.,

מנהל פורום הריון ולידה - רשלנות רפואית