תביעה של רשלנות רפואית בשל שיתוק מוחין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - רשלנות רפואית

28/08/2016 | 21:47 | מאת: מיטל

לפני ארבע שנים הייתי בהיריון עם הבת שלי שנולדה עם בעיות רבות.הגעתי לבית חולים ושלחו אותי הביתה כשהגעתי הביתה הרגשתי שאני ממש צריכה ללדת, חזרתי מהר לבית חולים כי הבת שלי נקלעה למצוקה עברתי ניתוח קיסרי לבת שלי יש שיתוק מוחין. אם לא היו מחזירים אותי הביתה אלא משאירים אותי להשגחה בבית החולים מה שביקשתי אגב ואולי הילדה היתה בריאה. יש מקום לתביעה?

מיטל שלום רב., לתשומת לבך אם המדובר בהתרשלות במהלך ההיריון יש לתבוע עד שבע שנים ממועד הלידה. ובאשר לשאלתך יש הכרח לאסוף את כלל התיעוד הרפואי ולהעבירו למומחה רפואי מתאים שיחווה דעתו האם הייתה התרשלות והאם יש קשר סיבתי בנה ובין הנזק ואם כן אזי עם הערכת הנכות ניתן יהיה לבחון תביעה.,

מנהל פורום הריון ולידה - רשלנות רפואית