רשלנות רפואית לדעתי בניתוח הסרת רחם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - רשלנות רפואית

26/06/2016 | 22:04 | מאת: רבקה

שלום, התאשפזתי בבית חולים לניתוח להסרת רחם ושחלות , ולאחר הניתוח כשלושה ימים חשתי בכאבים עזים בצד ימין, ולאחר בדיקות מקיפות נמצא כי נפגע לי הצינור שיוצא מהכליות לבית השופכה וכל הנוזלים הצטברו בכליה ובבטן , ונלקחתי לעוד ניתוח להכנסת סטנד . האשפוז שהיה צריך להיות כ-3-4 ימים התארך כמובן ל-8 ימים עם סבל וכאבים עזים . לאחד כחודשיים וחצי התאשפזתי שוב לעוד ניתוח להוצאת הסטנד. ומתברר שיש לי נזק תמידי שבו אצטרך להיות במעקב לכל החיים. האם יש קייס להגשת תביעה מול בית החולים? יש לציין שהרופאה שניתחה אותי היא רופאת קופת החולים שלי שביצעה באופן פרטי את הניתוח . הכל התרחש בשנת 2015

שלום רב., ניתן לבחון במקרה זה רשלנות רפואית ו/או פגיעה באוטונומיה.,

מנהל פורום הריון ולידה - רשלנות רפואית