סוגי שתלים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית

05/10/2012 | 19:51 | מאת: לוטן

שלום, האם קיימים שתלים מיוחדים לצורך השימוש בהשתלה ממוחשבת או שמא ניתן להשתמש בכל סוגי השתלים? מה ההבדל בין שתלים תוצרת הארץ לאלו המיוצרים בארץ?האם קיים הבדל מהותי באיכותם של אלו המיוצרים בחו"ל? אודה על תשובתך

06/10/2012 | 17:31 | מאת: ד"ר אלי מיכאלי

שלום לוטן, השתלות ממוחשבות בשיטת SimPlant ניתן לבצע עם כל סוגי השתלים אך ישנן תוכנות של השתלה ממוחשבת מגבילות לסוג שתלים מסויים בלבד. ביחס לסוג השתלים הרי ששתלים מתוצרת הארץ או תוצרת זרה יש מיגבן רחב ואיכותם מישתנה. קשה לענות תשובה כוללנית. מציעה כי תברר סוגיה זו מול רופא השיניים שלך.

מנהל פורום רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית