סוגי שתלים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית

02/10/2012 | 22:41 | מאת: ליעד

אני צריכה לעשות שתלים במקום ארבעה שיניים האם יש סוגי שתלים? אני פשוט מאוד חוששת מהתוצאה המדובר בשיניים קדמיות .וחשוב לי שיראה טבעי

05/10/2012 | 19:50 | מאת: ד"ר אלי מיכאלי

ליעד שלום, ישנם סוגים רבים של שתלים והם נבדלים בינהם בעלותם לרןפא השיניים וכמובן בעלותם למטופלים.ההנחה הרובחת שגם מגובה במחקרים היא שלסוג השתל השפעה על מידת ההצלחה של קליטתו בעצם ובנוסף על מידת שרידותו לאורך שנים. ככלל שתלים שמיוצרים ע"י חברות דנטאליות גדולות עברו תהליכי בקרה קפדניים ולאורך שנים. אני ממליץ לך לשאול את רופא השיניים המטפל עם אלו סוגי שתלים הוא מבצע השתלות ומה הן המלצותיו. זכרי כי לרב הזול יותר הוא גם יקר יותר לאורך זמן. בהצלחה.

מנהל פורום רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית