עלויות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית

24/09/2012 | 15:04 | מאת: דר יעקב פטש

שלום רב, רציתי לברר לגבי העלויות, מה טוח המחירים להשתלה ממוחשבת? ולהרמת סינוס אנדוסקופית?

29/09/2012 | 10:20 | מאת: ד"ר אלי מיכאלי

שלום רב, עלות הרמת הסינוס הממוחשבת דומה לזו של הרמת הסינוס הפתוחה. עליות הההשתלה הממוחשבת משתנות מרופא לרופא כתלות ברמת הידע המקצועיות וכו', אך ניתן להעריך באופן גס שתוספת העלות היא כעשרה אחוזים מהעלות הכוללת של הטיפול. כמובן שככל שהטיפול המבוקש נרחב יותר כך גם יורדת העלות היחסית של ההשתלה הממוחשבת מעלות הטיפול הכוללת.

מנהל פורום רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית