איזו שיטה עדיפה?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית

13/01/2013 | 15:39 | מאת: אלי אלרון

שלום שמי אלי, היתי בפגישה עם רופא שאמר שהוא עושה רק השתלות ממוחשבות והציע לי שתי אופציות האחת מיוצרת בארץ והשנייה בבלגיה. הוא אמר שיש שיטה מובילה בעולם שבעזרתה ניתן להגיע לבטחון ודיוק מקסימלי. רציתי לדעת עם איזה שיטה אתה עובד? ועל מה אתה ממליץ? תודה

15/01/2013 | 17:53 | מאת: ד"ר אלי מיכאלי

שלום אלרון, ממליץ על השתלות ממוחשבות עם סד כירורגי להשתלה בשיטת simplant שמיוצר בבלגיה. זו השיטה הכי וותיקה בשוק עם בקרת איכות חסרת פשרות. בשיטה זו גם אני עובד.

מנהל פורום רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית