שיקום שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית

27/10/2012 | 22:14 | מאת: שירה

בעוד מס' חודשים אני מתחתנת , יש לי שתלים בשיניים הקדמיות 2 שיניים , רציתי לדעת משך זמן טיפול ואם יש חידושים מומלצים

28/10/2012 | 12:25 | מאת: ד"ר אלי מיכאלי

שירה שלום, לא ברור לי האם את צריכה לבצע שני שתלים חדשים או שהם ישנם ויש צורך רק בשיקום עליהם. במידה ויש צורך לבצע השתלות היתי ממליץ על השתלה ממוחשבת, במיוחד באזור קדמי שבו יש חשיבות גדולה למיקום השתלים בכדי לקבל תוצאה אסטטית טובה. בצורה זו ניתן גם ברב המקרים למסור כתרים זמניים ביום ההשתלה. במידה ואת נזקקת רק לשיקום הרי שניתן לבצע את הכתרים תוך שבוע עד שבועיים.

מנהל פורום רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית