שאלות בנושא כתר זירקוניה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית

12/04/2020 | 20:36 | מאת: בוריס

שלום רב 2 שאלות ברשותך.. 1.האם כתר זירקוניה מאפשר מעבר אור בדומה לשן טבעית? או שיוצרת מראה אטום? 2.קראתי בכתבה שאור אולטרה סגול כמו שיש במועדונים לא עובר דרך הכתר משתקף עליה ויוצר שן סגולה האם נכון?

שלום רב, אין חומר שמאפשר מעבר אור בדיוק כמו חומר שן טבעית. יש כל מני סוגים של חומרים ומרכיבים שמבדילים בין כתר לכתר. וכן יש סיכויי שהשן תראה אחרת מהשיניים הרגילות גם תחת אור אולטרה סגול. אך זה תלוי בכמה גורמים משפיעים כגון מצב השיניים באזור, מצב החניכיים ועוד. אם תרצה לקבל תשובה אשמח שתצור קשר עם הקליניקה שלנו ותשלח צילום ואדאג להסתכל עליו ולהחזיר לך תשובה. מקווה שעזרתי בברכה, דר עזאת דאהר

מנהל פורום רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית