שן קידמית תחתונה שכואבת רק בזמן הפעלת לחץ על החך

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית

12/11/2019 | 18:32 | מאת: Ron

שלום רב בשבועות האחרונים שמתי לב שכאשר אני לוחץ עם הלשון (לא בעדינות) על החיך מתחת לשן הקדמית למטה , אני חש בכאב קל בשן. הלכתי לרופא שיניים שעשה צילום ולא מצא כלום, הוא אמר לי שמדובר באבנית. שבועיים עברו והכאב אפילו מורגש יותר לכן לא ניראה לי שמדובר באבנית, האם פגשת מקרים דומים?

שלום רב רון, כן, יש לבדוק לעומק ולעשות צילום פיריאפיקאלי, אשר גם רואים את קצה השורש של השן ובודקים אם יש דלקת. יש לבדוק אם השן מגיבה לקור וחום. הדבר השני בודקים את החניכיים, אם יש דלקת, או אם יש אבנית יש צורך בטיפול להסרת אבנית. בהצלחה, דר' עזאת דאהר www.drezdhr.com

מנהל פורום רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית