בנוגע לסתימה דיגיטלית אחרי טיפול שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית

25/09/2019 | 09:49 | מאת: סיגל

רופא שיניים שלי הציע לי לעשות טיפול שורש ואחרי כן כתר דיגיטלי עשיתי ומאז במשך שנתיים יש לי חוסר נוחות בצד הזה אני לא יכולה ללעוס על הצד , הרופא מתעקש שאין דלקת והכל בסדר. מה נראה לך שהבעיה?

שלום רב סיגל, כתר דיגיטלי אמור להקל עליך ולא אחרת. יכול להיות גם שהבעיה היא מטיפול השורש עצמו. לפני הכל יש לבצע צילום רנטגן ולראות אם יש דלקת בקצה השורש או לא ויש לבדוק איך הכתר יושב על השן. בהצלחה ושנה טובה, דר עזאת דאהר

מנהל פורום רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית