מבקשת המלצה

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

04/10/2012 | 22:41 | מאת: יעל

שלום אני אישה בגיל 49 בדרכ בריאה. למעט פריצת דיסק. בבדיקות שיגרתיות שערכתי התגלה אצלי tsh ברמה של 0,23 הt3 t4 היו במצע. נאמר לי שאני סובלת מפעילות יתר של הבלוטה. אינני סובלת משום סמטום ששייך לבלוטה. אשמח לקבל את המלצתך לגבי טיפול הומופטי בבעיה. כמו כן אשמח לקבל המלצה לטיפול בגלי חום בגיל המעבר. תודה יעל

היי יעל, בעניין בלוטת התריס - לא ממליץ על טיפול נמהר לפני בדיקת עומק מול הומיאופת או נאטורופת . תפקוד בלוטת התריס עלול להשתנות מתת פעילות לייתר פעילות אגב צריכת מזונות אות תוספי תזונה מסויימים ולכן יש לנהוג בקפידה עם כל אדם לפי צרכיו. בעניין גלי חום -יש פורמולות רבות על המדפים (בעיקר על בסיס צמחי מרפא כמו- vittex agnus castus או cimicifuga racemosa אך גם על בסיס סויה) אלא שבמקרה שלך עדיף להיוועץ עם איש מקצוע, אשמח לעזור, צחי אשרוב 0544546665

מנהל פורום תרופות הומאופתיות