הורדת כולסטרול

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

13/01/2013 | 17:59 | מאת: מרווה

שלום רב, אני נוטלת כבר שנים סטטינים להורדת כולסטרול , לאחרונה החלפתי את הסימבקור בתוריד 10 . אני מעוניינת לדעת האם יש תרופה הומאופטית להורדת כולסטרול ללא תופעות הלוואי שיש לסטטינים. תודה מראש

שלום מרווה, יש אפשרויות רבות ומגוונות להורדת כולסטרול. אני מציע להיוועץ עם הומיאופת או נטורופת ולקבל טיפול שלם. באופן כללי, עיקר העבודה תהא על הכבד וכיס המרה- יש שישתמשו בהומיאופטיה ויש בצמחי מרפא ויש בתוספי תזונה אחרים (חומצות שומן למשל) - בכל מקרה יש חשיבות עליונה לשמירה על תזונה מתאימה וכן על תנועה מוקפדת. מעבר לזה אסור להפחית תרופות מבלי להיוועץ ברופא המטפל . מוזמנת להיוועץ ואשמח להמליץ על מטפלים באיזור מגורייך, צחי אשרוב 0544546665

מנהל פורום תרופות הומאופתיות