תרופה הומופאטית לטיפול בהמנגיומה

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

20/12/2012 | 20:59 | מאת: נעמה

לבתי התינוקת בת 4.5 חודשים המנגיומה בעלת מרכיב פנימי בלחי שמאל, באזור הפרוטיס, בגודל 7 ס"מ. נמצאה מתאימה לטיפול בדרלין לשם "המסת" פקעת כלי הדם. האם ישנה תרופה הומופאטית לטיפול בבעיה?

היי, אינני מכיר תרופה טובה להמנגיומה. יש שטוענים כי שתיית תה ירוק בעלת איכויות לעניין- לדעתי, לא כדאי לתת לפני גיל שנתיים וגם אז במשורה. כמובן, חשוב להגן מהשמש. עם זאת לדעתי, כדאי למרוח NARBEN GEL בשכבה דקה במשך חודש ימים ולבחון השינוי. זיכרי, עם כל האי-נוחות שבעניין, ברוב המקרים לא נותר מאום מזה עד גיל 7. כל טוב, צחי אשרוב 0544546665

מנהל פורום תרופות הומאופתיות