צמחים או שורשים

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

17/10/2014 | 11:33 | מאת: סופיה

אני מאוד עצבנית וחרדתי(חרדה) כרגע לוקחת רמוטיב 250 גרם פעמיים ביום אמרו לי להוסיף או ר47 או רלקם פרו צמחים של לייף או ולריאן. באמת אני לא יודעת מה לעשות אחת מהן רפסולוגית אחת נוטורופתית. מאוד אשמח לעזרה.

שלום, שימי לב שתי האפשרויות סבירות, אם כי רק שיחה עם נטורופת או הומיאופת תסייע להכווין אותך למוצר טבעי המתאים עבורך. כמובן קיימת האפשרות לקבל טיפול תרופתי קונבציונאלי (מהפסיכיאטר שנתן לך את הרמוטיב). אני מציע להתייעץ עם אחד מאנשי המקצוע הללו ולקבל החלטה. אם תרצי נוכל לנסותצ לעזור יותר בטלפון צוות בית מרקחת מרכז הצפון בן יהודה 200, ת"א 0544242655

מנהל פורום תרופות הומאופתיות