בדיקות

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

17/09/2014 | 21:32 | מאת: איתי

שלום, לפני כשנתיים הופיע לי אובאיטיס בעיניים, כנראה על רקע בכצ'ט. טופלתי בפרדניזון במינון של 60 מ"ג, ומטטרוקסט במינון של 12.5 מ"ג לשבוע. לאחר חצי שנה קיבלתי התקף קטן נוסף ולכן הוסיפו לי גם ציקלוספורין במינון של 300 מ"ג ליום. מטטרוקסט הפסקתי לאחר חצי שנה של טיפול. עברתי גם 2 הזרקות של אווסטין.כרגע אני במינון - פרדניזון 5 מ"ג ליום, וציקלוספורין 125 מ"ג. יש לי ירידה בספירת הדם. המוגלובין 11.7, המטוקריט 35.7 rbc 4.24. הברזל, הפריטין חומצה פולית ו-b12 תקינים. האם זה מהתרופות? מה צריך לעשות? האם יש באפשרות הרפואה ההומאופתית לסייע? תודה.

שלום, בעניין תופעות לוואי ממליץ להיוועץ ברופא שגם ינחה על מה עושים. בהומיאופתיה תוכל להיעזר לטיפול באובאיטיס - מוזמן להתקשר ונפנה אותך או חפש הומיאופת בסביבת מגורייך צוות בית מרקחת מרכז הצפון בן יהודה 200 ת"א 0544242655

מנהל פורום תרופות הומאופתיות