המשך שיקום לאחר שני אירועים מוחיים

דיון מתוך פורום  שיקום נכים

26/09/2012 | 12:13 | מאת: יוסף פנחסי

הני בן 61 שנים,אחרי שני אירועים מוחיים. הראשון ב:2003 והשני ב:2007. נותרתי גורר את רגל שמאל. יד שמאל מקובעת. תנועות כמעט ולא. סובל כאבים עזים בכל פלג גוף שמאל.סובל מסחרחורות ונפילות הן בבית והן ברחוב. חוסר שליטה על סוגרים. סובל גם מאי ספיקת לב 28 אחוז תפקוד. סוכרת ,יתר לחץ דם. טופלתי בשיקום נוירולוגי בתל השומר בבית לוינשטין, בבן יאיר ואצל הרב פירר בשיקום. התופעות שציינתי לעיל נמשכות ואף מתגברות. במרפאת השיקום בתה"ש הוצע לי כסא גלגלים.ברם הוברר לי שאני עלול להשתעבד לכסא כזה דבר שימנע ממני ללכת ולו מעט. מהם האפשריות להמשך שיקום העומדים בפני. אשמח לקבל את תשובתכם באימל. בברכת חג סוכות שמח יוסי פנחסי

קיימים מכשירי אימון מיוחדים שיכולים לסייע לך לחזק את הגוף , לשפר שיווי משקל ויכולת הליכה ויציבות. אתה מוזמן לתאם ביקור בחד הכושר השיקומי של איי.טי. שיקום בטלפון 03-5502020, אני משוכנע שתמצא עניין רב בביקור שם.

12/12/2012 | 10:54 | מאת: דבי

תמשיך לקבל טיפולי שיקום דרך קופת חולים מגיע לך תפנה לרופא משקם בקופת חולים. אם הסחרחורת זה ורטיגו תבדוק אצל הרופא יש תרופות מניעה ויש גם תרגיל שעוזר לנטרל מופיע באינטרנט תבקש מרופא לבצע .אם גר ברעננה יכול לקבל המשך טיפול בלוינשטיין

13/12/2012 | 12:16 | מאת: צפריר צדוק

מנהלי פורום שיקום נכים