בן עשר מרטיב

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

26/09/2002 | 15:53 | מאת: אמא של אור

שלום, בני בן העשר מרטיב. לפני כשבועיים התחלנו בטיפול בבית החולים שניידר. הבעיה שהטוסיק שלו אדומה ואין לי רעיונות מה לעשות. בתודה: אמא של אור

29/09/2002 | 10:45 | מאת: צילי

אני טיפלתי בעבר בשניידר אצל ד"ר שגיא ללא הצלחה ובאכזבה רבה. במשך כל הטיפול לא ידעתי שהוא בכלל לא רופא (אלא תרפיסט). קיבלנו רק טיפול בפעמונית שלא עזר בכלל אבל דאגו לגבות מאיתנו כסף רב. רק באיחור הבנתי שיש רופאים אליהם ניתן לפנות בתוך הקופה ולקבל טיפול להרטבה שלא כרוך בתשלום. הטיפול אצל רופא יכול להיות גם התנהגותי וגם תרופתי. רק כך הצלחנו בסוף להיגמל.

14/10/2002 | 21:36 | מאת: מיה

בתי בת ה-9 טופלה בעבר פעמיים אצל ד"ר שגיא בשניידר, ללא הצלחה, למרות מאמצים רבים לנהוג עפ"י הדרכתו ובסופו של דבר עם תחושה של אכזבה רבה. כיום היא ובני בן ה-7 מרטיבים כמעט מדי יום. מה עושים ? האם למישהו יש איזו עיצה מועילה, או פרטים על נפרולוג מעולה ומקצועי, שגם יודע להתייחס יפה לילדים ?

05/10/2002 | 06:37 | מאת: ד"ר יהודה פינקלשטין

שלום רב, סיבה נפוצה להרטבה לילית היא מאמץ נשימתי בשינה. נחרה ודום-נשימה חסימתי בשינה מהוים גורם חשוב להרטבה לילית. במידה ובתך נושמת פה ונוחרת בשינה יש לפתור את הבעיה לאלתר. לצורך זאת נחוץ מומחה ברפואת אף, אוזן וגרון. בברכה ד"ר יהודה פינקלשטין

מנהל פורום הרטבת לילה