הרטבה שאינה מפריעה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

22/07/2003 | 21:25 | מאת: מרב

22/07/2003 | 21:34 | מאת: מרב

הבת שלי בת 5 וחודש. היא מרטיבה כל לילה ואילו ביום היא יבשה. אנחנו משתמשים בטיטול והיא שמה אותו ברצון כי הנסיון הוכיח שללא טיטול היא קמה רטובה דבר שמפריע לה מאוד. ההרטבה לא מפריעה לילדה וגם לא להורים, למרות שכולנו היינו שמחים אם היתה יבשה. השאלה האם לגשת לטיפול גם כשזה לא מפריע לנו? אנחנו בשליחות בצרפת ובסוכות אני מגיעה לארץ עם הילדה ,אהיה שבוע בירושלים, מה אתה ממליץ לעשות?

שלום בגיל 5 שנים ניתן להתחיל לטפל בהרטבות לילה. אין ספק שהחדרת מוטיבציה לילדה להגיעה לגמילה מהרטבות רק תעזור להצלחת הטיפול בילדה. כמו שאמרת " למרות שכולם שמחים עם ההרטבה" ההיתם שמחים יותר עם הבעיה היתה חולפ. ולכן ממומלץ לבצע בירור ולטפל בילדה. דר פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה