פניה למרפאת הרטבה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

20/07/2003 | 11:22 | מאת: לד"ר פומרנץ

שלום, החלטנו לפנות עם בננו בן 5.5 למרפאת הרטבה בשל הרטבה ביום ובלילה, בנוסף יש קשיים סביב יציאות (מתאפק) יש לציין כי הוא ילד עם בעיה בתקשורת אך בתפקוד גבוה. אנו מאיזור חדרה מקופ"ח כללית. למי ניתן לפנות באיזור? תודה.

שלום רב מרפאת הרטבות של בית חולים מאיר כס - תעזור לכם לפתור את הבעיה טל 097472911 שלום ותודה דר פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה