קולי הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

23/09/2002 | 12:30 | מאת: אלין

בני עוד מעט בן 8, ובגלל בעיות בקשב וריכוז אני נותנת לו טיפות קולי (הוא אינו לקוח ריטלין). מאז התחלתי לתת לו את הקולי (לפני כשבועיים) הוא הרטיב בלילה 4 פעמים. הוא אפילו לא שם לב שזה פיפי. שאלתי אותו אם כואב לו כשהוא עושה פיפי (חשבתי שיש לו אולי דלקת בשלפוחית השתן) והוא ענה לי שלא. שאלתי אותו אם משהו מציק לי והוא ענה לי שלא. יכול להיות שזה כתוצאה מהקולי? ואם כן, מה ניתן לעשות?

אלין שלום, לא ידוע לי מה זה טיפות קולי. אני מניח שהתכשיר הוא מהרפואה האלטרנטיבית?

מנהל פורום הרטבת לילה