הגמילה מטיטול

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

18/06/2003 | 21:59 | מאת: אתי .

בני בן ב-3 לא מוכן להוריד את הטיטול, אני משכנעת אותו ללבוש תחתונים הוא מסכים אבל עושה בתחתונים,אחרי שלכלך את כל הבית מבקש בחזרה את הטיטול,ומסרב לשבת בסיר או בשרותים, מה עלי לעשות .

תופעה זו מוכרת , במידה ובנך עדיין לא מוכן להפרד מהחיתול( ילד בן 3 שנים ) אני ממליץ לא להתעקש איתו על תחתונים. אני ממליץ להשאיר לילד את החיתול ולא לכפות עליו תחתונים, כנראה שהילד עדיין אינו "בשל" לעשות את צרכיו בשרותים. בכל מקרה בילדים שחוו כאב- פיסורה - חתך באזור פי הטבעת ואו סובלים מעצירות ילדים אלו ימנעו לעשות צרכים בשרותים ויעדיפו חיתול. יש לטפל בעצירות במידה וקימת , ולתת לילד מתי לעבור לתחתונים - זה יבוא. דר פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה