הרטבת לילה - בן ארבע וחצי

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

11/12/2016 | 15:21 | מאת: מיכל

שלום רב. בני הצעיר בן ארבע וחצי גמול כשנתיים בבקרים, אולם גמילת הלילה נעשתה בשלב מאוחר יותר ולא במקביל - בלילה הוא גמול קצת יותר מחצי שנה (בעיקר בשל נסיבות בריאות שלי) הוא מרטיב בכל לילה, לעיתים מס פעמים בלילה. יש לציין ששנתו מאוד עמוקה. כמו כן בכל ערב שעתיים אחרי שנרדם לוקחים אותו לשירותים מתוך שינה לעשות פיפי. לעיתים גם פעמים בלילה. ביום חול, בכל בוקר לפני שהילד מתעורר בסביבות חמש בבוקר הבעל שלי מטפל בכל נושא השתן והילד חוזר לישון עד שמתעורר. בסופי שבוע הילד מתעורר לבד יותר מאוחר ומודיע שעשה פיפי במיטה. רציתי לשאול מה אנחנו אמורים לעשות בעניין. בחמש בבוקר לא אדרוש מהילד להתפשט לבד, ואנחנו כבר לא בקיץ. לטענתו הוא לא מרגיש שיוצא לו פיפי בלילה. איי לי מושג אח מדובר בפינוק, חוסר שליטה או שניהם ביחד. היות ומחליפים הכל והוא חוזר לישון. אודה אם תוכלו לכוון אותי ולסייע לנו בפתרון

בשלב זה ממליץ על ברור אצל מומחה לנושא. לילד בעיה בשלפוחית השתן. הילד מרטיב מספר פעמים בלילה. ממליץ לברר ולטפל בכבוד רב פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה