הרטבת לילה בן 5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

27/08/2016 | 13:57 | מאת: שירלי

שלום רב, בני כמעט בן 5. מרטיב בלילה.נהגנו לשים חיתול בלילה .ביקש לפני כשבועיים לא לשים לו חיתול ובאמת במשך יומיים לא עשה פיפי במיטה. מתוך כשבועיים פלוס 3 פעמים לא הרטיב.אני רוצה להחזיר את החיתול בגלל ההרטבה והריח בחדר.מה אתה מציע לעשות? לא נראה לי שאם נחזיר לחיתול זה יהווה בעיה מבחינה פסיכולוגית בשבילו. מה דעתך?רציתי לציין ששותה בקבוק שלם סימילאק 250cc לצערי לפני השינה- הרגל שאני מתכוונת להפסיק בקרוב מאד.גם כששתה בשש והלך לשירותים ולישון בשמונה עדיין הרטיב בלילה .

ממליץ לבדוק את תפקוד שלפוחית שתן יצור שתן לילה. הערכה של תפקוד שלפוחית בדיקה לא פולשנית הערכה של יצור שתן כנל. רק לאחר מכן לבצע טיפול בכבוד רב פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה