הרטבת לילה לילדה בת 7

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

13/08/2016 | 07:32 | מאת: שלי

שלום בתי בת 7 מעולם לא נגמלה מפיפי בלילה. ביום היא עושה פיפי בשירותים אולם מדי פעם בורח לה מעט בתחתונים. הבנתי שיש מספר שיטות מה יתאים לילדה בת 7? הבנתי שבשיטת הפעמונית או זמזם יש קרינה- האם זה נכון? אשמח לעזרה דחופה שלי

שלום פעמונית תעזור בחלק מהמיקרים. לפעמונית השפעה על יקיצה / שלפוחית? ניתן לקבל ביד שרה ללא תשלום ולנסות ממליץ להגיע למטפל מוסמך הטיפול יעריך את תפקוד שלפוחית שתן. התפקוד יעריך את יצור שתן ניתן היה לטפל בצורה מכוונת. פרפופ פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה