בת 3 מרטיבה כל לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

28/07/2016 | 07:49 | מאת: דקלה שטיין

שלום... רציתי להתייעץ לגבי בתי בת ה3. הילדה גמולה כבר חצי שנה ללא בריחות במהלך היום. לאחר חודש מהתחלת הגמילה הורדנו גם חיתול בלילה כי הייתה קמה יבשה. בחודשיים האחרונים מרטיבה כל לילה ואפילו כמה פעמים בלילה. חשוב לציין שלא היו ארועים משמעותים במשפחה כגון פרידה, ושינויים קיצוניים. האם יכול להיית שזה על בסיס רגשי?? האם צריך לבדוק יותר לעומק את עניין ההרטבה?? האם מומלץ לשים תחתוני לילה או שזה יכול לגרום לרגרסיה או לבושה מצידה תודה רבה

בשלב זה רצוי להמתין לא רצוי להתחיל טפול מכוון ניתן להתחיל בטיפול בפעמונית אחרי גיל 4

מנהל פורום הרטבת לילה