טיפול במינרין

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

21/02/2016 | 09:30 | מאת: שלומית

שלום אנחנו מטופלים בהרטבת לילה בשניידר. הבן שלי בן 5 באולטרה סאונד שביצענו הרופא ראה שהשלפוחית לא מתרוקנת כמו שצריך. 10 דק אחרי הטלת שתן השלפוחית היתה כבר חצי מלאה. התחלנו טיפול במינרין כדור אחד ופעמונית. עדיין במשך שבועיים הילד קם רטוב פעמיים בלילה. העלנו מינון לשני כדורים והיו שתי לילות יבשים והלילה שוב רטוב. רציתי לדעת האם יש כמות שעות מסויימות שבהם הכדור משפיע? הלילה ישן קצת יותר מהלילות הקודמים. תודה ויום טוב

שלום שארית שתן גדולה דורשת בירור מומלץ לבצע בירור לפני התחלת טיפול תרופתי או כל טיפול אחר. ממליץ שלשלול בעיה אורגנית דרך רופא מטפל. בכבוד רב פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה