הרטבת לילה בילד בן 4 ו4 חודשים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

18/01/2016 | 03:36 | מאת: שירלי

שלום רב, בני גמול מחיתול ביום מגיל 3.בלילה ניסינו מספר פעמים להוריד חיתול לתקופה של חודש. מתוך חודש ניתן למנות אולי 3 ימים ללא הטלת שתן כלל.כעת אני במהלך ניסיון נוסף .מתוך 3 ימים רק ביום הראשון לא הטיל את מימיו.הבנתי שעד גיל 5 לא נהוג לטפל בהרטבה.האם להחזיר חיתול ולחכות שהוא ייגמל לבד ובמידה ובגיל 5 עדיין לא גמול לפנות לעזרה מקצועית או להשאיר תחתונים ? אני יותר שואלת על הצד הפסיכולוגי שזה לא יפגע בילד כי הסברתי לו שילדים גדולים כבר לא ישנים עם חיתול.והאם חזרה לחיתול היא כרגע הפתרון?תודה.שירלי.

ממליץ לדחות טיפול בעוד חצי שנה בנתיים ניתן להתחיל בבירור ובהמשך להתחיל בטיפול. בכבוד רב פרופ פומרנץ

מנהל פורום הרטבת לילה