הרטבת לילה ילד בן 4 וקצת

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

06/01/2016 | 09:47 | מאת: נתנאל

שלום רב בננו בן 4 וקצת ומרטיב פעם- פעמיים בלילה אלא אם אם אנו לוקחים אותו מתוך שינה לשירותים ב11 בלילה ולפנות בוקר. אומנם הוא מתחת לגיל חמש אך הוא כבר מבין את העניין ומביע מורת רוח ואכזבה אם בורח לו.הגמילה שלו גיל שנתיים+ הייתה מהירה וללא בעיות ובהתחלה אף היה מתעורר לבד. השאלה היא האם כדאי לנסות את הפעמונית או דריינייט? האם זה יכול לגרום לבהלה ופאניקה עם הרעש? האם זה באמת עוזר?האם זה יכול להזיק או בבחינת "רק לעזור"?אנחנו לא מעוניינים לנסות טיפול תרופתי

טיפול מתחיל היום בגיל 5. הטיפול היום מכוון לגורם יש הרבה גורמים להרטבה. רצוי לברר ואז לטפל. אתם יכולים לנסות פעמונית יעזור יעזור זאת לא גישה מקובלת פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה