באר שבע

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

09/12/2015 | 12:17 | מאת: סופיה

בני בן 4.5 לפני מצי שנה קיבל טיפול עיי זמזום ב מרפאה טיפול ב הרטבה לילה לאחר שבועים יגיב ל טיפול מתעורר ב לילה פעם או פעמיים לפני כמה שבועות חזר להשתין ב לילה .בני לא מתעורר גם קיימת בעיה עם צואה ב משך כמה חודשים הוא מלכלך תחתונים ,ב מאוחד זה קורה ב זמן משחק ,עם יש קשר בין הרטבה ו צואה ב תחתונים,מה טיפול ו למי לפנות

יש לבדוק הבעיה היא בשלפוחית שתן. יש לבדוק את התפקוד ולא המבנה. לטפל בהתאם. פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה