הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

31/10/2015 | 23:45 | מאת: איילת כהן

בשלושה שבועות האחרונים בתי בת הארבע ותשעה חודשים מרטיבה מידי לילה ולרוב לא מתעוררת הברטבה נעשית בתחילת הלילה בסביבות השעה 23:00 בערך זאת לטחר שהיא עושה פיפי לפני השינה בסביבות שמונה בערב. חשוב להדגיש כי כבר שנה שהילדה לא מרטיבה בלילה. אנו אובדי עצות וממש לא יודעים מה יכול לעזור... כמו כן בתקופה האחרונה היום מספר ימים )לא ברצף( שפיספסה ביום בגן) דבר שלא קרה תקופה ארוכה... אודה על עזרה והכוונה בהקדם .. למי לפנות... אנו גרים בבאר שבע... המצב גורם לתסכול אצל הילדה היא מתביישת וזה יוצר לה אנטי בקשר להליכה לשירותים...

כבר עניתי ההרטבה בגן תומכת בדלקת ביום לפנות לרופא ילדים אכ לרופא הרטבות/ נפרולוג. פרופ פומרנץ אבי. 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה