הרטבת לילה- בן 7

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

11/10/2015 | 10:49 | מאת: דבורה

בני כמעט בן 7 גמול בשעות היום אבל בשעות הלילה תמיד נרטב. ניסינו פעמונית, שיטות הומאופטיות, מינרין והוא לא מגיב. בבדיקות דם יצא הכל בסדר. הילד לא רוצה ללכת לישון בלילה מכיוון שהוא נרטב. איך אפשר לעזור לו.... איזה בדיקות נוספות יש לעשות כדי להבין את הבעיה? בתודה מראש

הרטבת לילה נגרמת על ידי מספר גורמים כמו: בעיות בשלפוחית יצור שתן מוגבר ועוד רצוי לבצע בירור מוקדם. לא ברור האם הגורם שלפוחית והילד לא טופל לבעיות שלפוחית. ממליץ לבצע בירור לפני טיפול הבירור לא פולשני. בכבוד רב פרופ פומרנץ 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה