כבר לא יכול יותר

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

18/08/2015 | 09:26 | מאת: שלומי

שלום . שמי שלומי והיום אני בן 20 . בילדותי סבלתי מהרטבת לילה אך לאחר טיפול נגמלתי ובמשך השנים האלו נהנתי מלילות יבשים . בגיל 17 היו לי גם כמה לילות רטובים אך לא סדירים ומרחק של זמן בין הרטבה להרטבה אך גם זה הופסק . עכשיו אני בשירות הצבאי שלי כחייל קרבי חזרה הבעייה ואני מרטיב אחת לשבוע או לשבועיים ולפעמים יום אחרי יום . ההרטבה אצלי היא לא משהו שאני מתעורא איתו אני תמיד מצליח לקום באמצע ולמנוע את המשך ההרטבה. הבעיה היא שאני נורא מתבייש גם מהגורמים הצבאיים וגם מההורים . האם אוכל להגיע לפתרון ההרטבה המעטה שיש לי בכוחות עצמי ?

שלום אני ממליץ לבצע בירור לגורם להרטבת לילה ולא לטפל בהרטבת לילה על ידי פעמונית או מינרין ללא בירור. לאחר ביצוע בירור ניתן לטפל , בתקווה שההרטבה לא תחזור. בכבוד רב פרפופ פומרנץ 098621860

24/08/2015 | 11:18 | מאת: אמא דוהגת

16/07/2017 | 15:13 | מאת: אורח

תלבש תחתון טיטול לא רואים את זה

מנהל פורום הרטבת לילה