בת 26

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

09/08/2015 | 19:03 | מאת: אנונימית

שלום רב, בת 26,נשואה, מאז ומעולם סובלת מהבעיה לעיתים, לא באופן קבוע , בילדותי עברתי הרבה ניסיונות לטיפול שלא צלחו לאחרונה הייתי אצל רופא וביצעתי בדיקת אולטרסאונד אליה הפנה אותי בתוצאות כתוב שהבדיקה תקינה ועם זאת נשאר מעט שתן לאחר מתן שתן. אני חושבת שהבעיה היא יצור של עודף שתן בלילה.. אני שמה שני שעונים כל לילה, ב2 וב4 בלילה, ובכל אחד מהם וכולל בבוקר, יכולה למלא חצי כוס.. זה נראה לי הרבה מידי, קיבלתי מרשמים למנירין אך עוד לא התחלתי לקחת שכן, אני חוששת מרגרסיה לאחר הפסקת התרופה בנוסף אני נוטלת גלולות למניעת הריון, האם מותר לקחת אותם במקביל? אני חוששת מנטילת הכדורים באופן קבוע כי בעתיד הלא רחוק מתכננת גם הריון ומפחדת מההשפעה.. אשמח לעזרתך

אני לא בטוח שיש לך NP. ממליץ לבדוק לפני טיפול לשנים מינרין לא צריך לעשות לך בעיות. ממליץ שתטפלי בבעיה ולא תקחי כדור קבוע. במספר חודשים ניתן לפתור את ההרטבה ולהתעורר. בכבוד רב פרופ פומרנץ 098620860

15/08/2015 | 16:20 | מאת: לימור

אם כך, כיצד ניתן לפתור שלא על ידי כדור? ביצעתי בדיקות ונראה שהן תקינות, אין בעיה פסיכולוגית כלשהי מה ניתן לעשות? בנוסף אולי חשוב לציין שרוב הפעמים זה קורה תוך כדי חלימה.. חולמת שאני בבית השימוש וכנראה לא מתעוררת לפני. לעיתים אגב.. כן מתעוררת מהצורך ללכת לשירותים והכל תקין מה היית מציע?

מנהל פורום הרטבת לילה